METEO: Vremea se menține instabilă

Foto: Marga Tudor

În această noapte, în Capitală, cerul va mai avea unele înnorări. Din a doua parte a intervalului, sunt asteptate averse însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, iar spre dimineață se vor înregistra 14 grade.

Mâine, vremea se menține instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate şi după amiază vor fi perioade cu averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii semnificative.

Mâine, în țară, în jumãtatea de sud-est a ţãrii, vremea va fi în general instabilã, local, cu înnorãri temporar accentuate, averse, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi, pe arii restrânse, vijelii şi cãderi de grindinã.

Cantitãţile de apã vor depãşi pe alocuri 25…35 l/mp. În restul teritoriului vremea va fi frumoasã, cu cer variabil şi doar izolat se vor semnala ploi de scurtã duratã.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia şi Oltenia. Dimineaţa, izolat, va fi ceaţã, mai ales pe litoral.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.