Nicușor Dan: ”Proiectul Ciurel nu va continua!”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că Podul Ciurel nu va fi continuat spre Autostrada A1, așa cum era prevăzut inițial, pentru a scădea presiunea de pe Bulevardul Iuliu Maniu.

”Trebuie să facem o analiză de trafic pe ce s-a lucrat și să facem câteva ajustări minore. În rest, proiectul până în Șoseaua de Centură eu nu îl susțin, așa cum nu l-am susținut niciodată”, a declarat primarul Capitalei.

În schimb, există un proiect propus de către Consiliul Județean Ilfov și agreat de către Primăria Capitalei și Ministerul Transporturilor pentru ca Autostrada de Centură să fie legată cu mai multe intrări care să ajungă până în interiorul Bucureștiului. Printre acestea ar urma să se afle Bulevardul Timișoara, care ar urma să fie prelungit peste Șoseaua de Centură, până la Autostrada de Centură. De asemenea, Calea Giulești ar urma să fie prelungită până la Șoseaua de Centură.

”În momentul în care aceste două drumuri vor fi realizate, vom avea mai multe ieșiri din București către Șoseaua de Centură și către Autostrada de Centură. Și, în felul acesta, o să luăm presiunea de pe Iuliu Maniu pentru care proiectul de la Ciurel voia să rezolve”, a mai spus Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.