Nicușor Dan: Stadiul lucrărilor de investiții ale Primăriei Capitalei!

Sursa foto: Adriana Baciu

Primarul general Nicușor Dan a anunțat că lucrările la parcarea de la Cora Pantelimon continuă „prin bunăvoința constructorului”, care are de recuperat de la Primăria Capitalei circa 40 de milioane de lei.

Nicușor Dan mai spune că, foarte curând, vor demara și lucrările la rețeaua de apă și canalizare din Cartierul Henry Coandă. Edilul șef speră că, în două luni, să se finalizeze primul lot, iar, până la sfârșitul anului, să se termine și cel de-al doilea lot al rețelei de apă și canalizare din Cartierul Henry Coandă.

Nicușor Dan își dorește ca și lucrările din Prelungirea Ghencea și de la pasajul Doamna Ghica să demareze cât mai repede. Acestea vor putea începe, însă, efectiv abia spre sfârșitul lunii iunie.

Primăria Capitalei a virat, joia trecută, 10 milioane de lei către Trustul de Construcții Metropolitane, dar pentru că lucrările în Prelungirea Ghencea să fi putut demara efectiv, necesarul ar fi fost de 50 de milioane. Restul de bani vor fi alocați după 10 iunie, când Primăria Capitalei va primi cotele defalcate din impozitul pe venit de la Ministerul Finanțelor, a explicat, edilul șef.

În schimb, pe 2 iunie, în cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București, va fi adoptat proiectul de hotărâre privind asocierea între Primăria Capitalei și cea a Sectorului 2, pentru a putea fi folosiți și banii aplicați de către Primăria de la Bucur Obor pentru Pasajul Doamna Ghica, a mai declarat Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.