Ploaia amână partida Cîrstea – Zhang de la Strasbourg

Meciul dintre Sorana Cîrstea (România, 61 WTA) și Shuai Zhang (China, 45 WTA), din optimile turneului WTA de la Strasbourg, a fost amânat pentru joi din cauza ploii.

Partida are miză dublă, ținând cont că jucătoarea care câștigă merge direct în semifinale, după ce Bianca Andreescu (7 WTA) s-a retras din turneu.

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Shuai Zhang a fost programat inițial azi la ora 12:00, însă ploaia a dat peste cap programul de la Strasbourg (Franța). Chiar dacă celelalte meciuri din optimi s-au reluat miercuri, organizatorii au decis ca Sorana și Shuai să joace joi, în ziua în care vor avea loc sferturile de finală.

S-a ajuns la această decizie în condițiile în care meciul Cîrstea – Zhang, deși are loc în optimile turneului WTA 250, a căpătat importanța unui sfert de finală. Bianca Andreescu, jucătoarea aflată pe același sfert de tablou cu Sorana Cîrstea, s-a retras din cauza unor dureri abdominale, după jocul din optimi cu Maryna Zanevska, scor 6-1, 6-4.

Cîrstea a învins-o în primul tur la Strasbourg pe Venus Williams, deținătoare a 7 titluri de Grand Slam la simplu, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.