VIDEO: Ciprian Ciucu, Primar Sector 6 – „Am prezentat proiectul de a prelungi Bulevardul Timișoara”

Despre Harta lucrărilor edilitare, lucrările RADET și Pasajul Ciurel au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM.

„În 3 dintre cele 5 școli s-au reluat cursurile. În maximum 2 săptămâni le reluăm și în celelalte 2 școli. Din punctul meu de vedere, aceste proiecte de reabilitare au mers greoi, prost. Abia am mobilizat constructorii și nu am folosit un ton tocmai prietenos. Sunt la standardele cele mai bune, dar nu m-a mulțumit că au durat atât de mult lucrările”, spune primarul.

Despre Harta lucrărilor edilitare, Ciprian Ciucu punctează: „Se referă la situația și existența lucrărilor editiliare – apă, canal, gaze, electricitate, internet, reparații de străzi, etc. Arată acele lucrări de investiții sau avarii care sunt prezente și îngreunează traficul. Am luat decizia pentru că sunt foarte multe lucrări întârziate. Nu aparțin Sectorului 6 și lumea ne întreabă pe noi. Noi nu avem competența de a verifica sau de a tragerea răspunderii ori a grăbi lucrările.

Sunt contractate de acești operatori de la Enel, Distrigaz sau alte companii. E bine ca oamenii să știe data de începere a lucrării, dacă e în termen, etc. Am zis: hai să facem o hartă, să vedeți în timp real cui aparțin. Noi putem amenda operatorii care întârzie doar pe străzile secundare, car sunt în administrarea noastră.”

Dacă vrei să afli ce fenonem este considerat de Primar extrem de deranjant legat de RADET, despre proiectul pus în dezbatere publică pentru reabilitarea grădinilor din zona blocurilor, care sunt beneficiile celor care se vor înscrie în acest program, VEZI VIDEO.

Legat de trecerile de pietoni și semnalizarea lor, primarul Sectorului 6 explică: „Dacă sunt pe bulevardele principale, trebuie să se ocupe Primăria Capitalei. Se lucrează intens la marcarea corectă, dar pentru străzi care nu sunt principale.”

„Pasajul Ciurel este o lucrare a Primăriei Capitalei, cu un buget formidabil. Primăria de Sector nu a avut niciun fel de contribuție. Este decizia Primăriei Capitalei. Am venit cu soluții alternative și am prezentat proiectul de a prelungi Bulevardul Timișoara până la și peste Centură. Am rugamintea către Primarul General de a pune pe ordinea de zi acest proiect, ca să ne putem apuca de treaba. Noi cerem în administrarea noastră acea porțiune de bulevard. Putem demara aceste proceduri și studii doar dacă este în administrarea noastră. Domnul primar trebuie să o pună pe ordinea de zi și majoritatea PNL- USR Plus să voteze”, spune primarul Sectorului 6.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.