Piedone promite redeschiderea Pieței Rahova!

Sursa foto: Primaria Sector 5/ Facebook

După soluționarea problemelor constatate de către Inspectoratul de Stat în Construcții și obținerea Avizului de siguranță la incendii de la ISU, Piața Rahova va fi redeschisă.

Destinația acesteia nu va fi schimbată, ci va rămâne în continuare cea de piață, promite Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

„Știu că nu avem prea multe piețe în sector și știu că locuitorii de aici vor ca Piața Rahova să se redeschidă cât de curând. Sunt multe probleme moștenite de la foștii edili pe care trebuie să le rezolvăm. O astfel de situație avem și la această piață și vreau să-i asigur pe cetățeni că această problemă va fi soluționată în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, vreau să-i mai asigur pe oameni că acest complex nu va avea altă destinație, decât cea pe care a avut-o și până acum, adică cea de piață”, a declarat Piedone.

Declarația lui Piedone a survenit marți, cu prilejul inaugurării halei dedicate producătorilor autohtoni din incinta Pieței Rahova.

Aici, locuitorii sectorului dar și alți bucureșteni care vin să își facă piața pot găsi produse tradiționale din diverse zone ale țării.

În noua hală își pot desface produsele șase producători de brânzeturi din zonele Giurgiu, Teleorman și Sibiu, care de ani de zile au fost dați afară din piață și erau nevoiți să își comercializeze produsele pe străzi.

De asemenea, sunt disponibile și produse tradiționale din zona Brașovului, precum mezeluri, cârnați proaspeți sau afumați, pui românești de fermă sau pâine făcută în cuptor. Cetățenii din Sectorul 5 pot cumpăra produse tradiționale românești.

„Am făcut acest demeres pentru a crea o hală special pentru producătorii autohtoni la Piața Rahova, având în vedere că oamenii caută produse românești, sănătoase”, spune Piedone.

Spațiul oferit comercianților a fost recent reamenajat și renovat, pentru ca aceștia și clienții lor să beneficieze de condiții optime de desfășurare a activității comerciale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.