Razie in Capitala

85 de soferi au fost amendati noaptea trecuta in Capitala.
17 s-au ales si cu dosar penal.
Printre abaterile constatate si sanctionate de politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei se numara: conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive.
Iate si cateva exemple:

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din sectorul 5.
Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest precum si deplasarea la I.N.M.L. pentru recoltarea de probe biologice.
Deoarece nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor de a coborî din masina si in plus a devenit recalcitrant oamenii legii au fost nevoiti sa-l scoata cu forta si sa il imobilizeze.
Bărbatul a fost condus la Secția 24 Poliție unde a acceptat sa fie testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat.
În continuare, a fost condus la sediul I.N.M.L. in vederea prelevării de probe biologice.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Un alt exemplu: un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive.
În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis.
Soferul a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost depistat conducând sub influența substanțelor psihoactive, în timp ce efectua transport public de persoane, în regim taxi. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că acesta a consumat canabis, în cauză fiind condus la sediul I.N.M.L. pentru prelevarea de probe biologice. A fost întocmit dosar de cercetare penală.

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 3 conducând sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.