Adeverinţa de vaccinare anti-Covid 19 poate fi descărcată din registrul vaccinărilor!

De astăzi, 1 iunie, au intrat în vigoare noi măsuri de relaxare a restricțiilor împotriva Covid-19, foarte multe dintre ele pentru persoanele vaccinate.

Adeverința poate fi descărcată din registrul vaccinărilor, de pe site-ul https://adulti.renv.ro/users/login.

Trebuie accesat  spațiul roșu din stânga – „Apasă aici obținerea adeverinței electronice de vaccinare” și apare o pagină despre stocarea informațiilor cu date personale.

Trebuie bifate cele două căsuțe din josul paginii, apoi se deschide un câmp unde vom completa codul numeric personal și numărul de telefon pe care l-am folosit și la programarea în platformă.

După „autentificare” vom primi pe telefon un SMS cu un cod format din șase cifre pe care îl vom introduce în următoarea căsuță.

Vom fi anunțați că putem să descărcăm adeverința electronică, dăm clic pe câmpul verde și vedem documentul, pe care îl putem salva pe calculator sau telefon sau îl putem tipări direct.

Documentul conține informațiile în română și engleză – date de identificare, tipul de vaccin administrat, data la care a fost făcut vaccinul (prima doză și rapelul) și date despre centrul de vaccinare unde am fost imunizați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.