Cătălin Bîrsan, Proedus: ”Să treci în CV că ai fost voluntar la un astfel de eveniment nu e de ici, de colo”

Despre cei 1.200 de voluntari care vor fi implicați în organizarea meciurilor Campionatului European de Fotbal desfășurate în Capitală au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Cătălin Bîrsan, reprezentant Proedus și coordonator al acțiunilor UEFA, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Apreciem interesul dovedit de elevii liceeni, cât și pe cel al studenților. Să treci în CV că ai fost voluntar la un astfel de eveniment nu e de ici, de colo. Există două categorii de voluntari. Sunt cei care asigură mobilitatea sau, cum îi numim noi, ambasadorii naționali în raport cu turiștii care vin la București. Apoi, sunt voluntarii care se ocupă de buna organizare a accesului pe Arena Națională și a altor activități conexe din jurul Arenei Naționale”, explică Cătălin Bîrsan.

Dacă vrei să afli detalii despre tipurile de activități ale fiecărei categorii de voluntari, care sunt stațiile importante de metrou destinate cu precădere acestui eveniment, care sunt sarcinile voluntarilor, ce aplicație destinată acestui eveniment poate fi instalată pe telefon și cum ajută, care sunt beneficiile voluntariatului, VEZI VIDEO.

”Voluntarii sunt îmbrăcați în uniforma oficială, cu însemnele Euro2020. Există 4 mari categorii de turiști. Sunt distincte în funcție de situația epidemiologică: persoane vaccinate, persoane cu test PCR, persoane cu Antigen și cei care au trecut deja prin boală. Suporterii sunt nevoiți să treacă pe la aceste centre medicale, ca să li se verifice documentele. Vor primi o brățară în baza căreia pot intra in stadion. Dacă o dau jos de la mână și se distruge nu mai pot intra în stadion”, punctează reprezentantul Proedus.

”Voluntarii selectați și implicați sunt dintre cei de seamă ai Bucureștiului. Chiar dacă prezența voluntarilor nu se limitează la 6 ore în aeroport, am împărțit timpul între intervale de 6 ore ca să se poată bucura de această experiență cât mai mulți voluntari, plus că nu dorim să epuizăm pe nimeni și respectăm regulile”, spune Cătălin Bîrsan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.