În această seară se redeschide Teatrul Godot

Sursa foto: mystage

“Prin redeschiderea Teatrului Godot, continuăm să facem ceea ce am început în 2008, creând nu doar un spațiu teatral, ci un hub cultural care va susține multiple ramuri ale artelor independente: fotografie, pictură, sculptură, film, muzică – artele vizuale, în general, și, implicit, și artiștii – pe cei tineri în special – care le crează. Această redeschidere marchează consolidarea brandului Teatrul Godot ca teatru independent stabil, profesionist organizat, din dragoste de teatru și de actori, într-un spațiu elegant, sigur, din punct de vedere al sănătății și respectării normelor de sănătate în vigoare, cu respect pentru artiștii și publicul Godot.” spune George Remeș, managerul Teatrului Godot.

Noul sediu se află  în incinta Palatului Bragadiru din București, pe Calea Rahovei 147-153.

În această seară, de la ora 20:30, se va juca ”Bullets Over Lipscani”, una dintre cele mai cunoscute și longevive producții, cu premii obținute la festivalurile teatrelor independente, în 2012 și 2013. Spectacolul, după un text de  Woody Allen, este regizat de Eugen Gyemant și îi are în distribuție pe: Cătălin Babliuc, Dan Rădulescu și Smaranda Caragea.

Weekend-ul continuă cu alte două  titluri de notorietate ale scenei independente, ”Un bărbat și mai multe femei”, pe 5 iunie, de la 20:30,  și ”Carpathian Garden”, pe 6 iunie, de la 19:30.

Biletele sunt disponibile pe site-ul Teatrului Godot.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.