Nadal ajunge din nou în semifinale la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal, s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după o victorie în patru seturi în faţa argentinianului Diego Schwartzman, 6-3, 4-6, 6-4, 6-0.

Nadal este deţinătorul trofeului şi încearcă să câştige al 14-lea său titlu la Roland Garros. Ibericul de 35 de ani, nu pierduse nici un set în actuala ediţie a turneului până la confruntarea cu Diego Schwartzman, cap de serie N.10.

Numărul 3 mondial, speră să obţină pe zgura pariziană al 21-lea titlu de Grand Slam din carieră, ceea ce ar reprezenta un nou record pentru tenisul profesionist masculin. El va juca în semifinale cu câştigătorul meciului din sferturi dintre liderul mondial, sârbul Novak Djokovic, şi italianul Matteo Berrettini (9 ATP).

Cealaltă semifinală îi va opune pe grecul Stefanos Tsitsipas şi germanul Alexander Zverev.

Ieri, Tsitsipas locul 6 ATP, s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în semifinale la Roland Garros, învingându-l în trei seturi cu 6-3, 7-6 (7/3), 7-5, pe rusul Daniil Medvedev, numărul 2 mondial.

În cealaltă partidă din sferturi, Zverev locul 5 ATP, a trecut tot în trei seturi cu 6-4, 6-1, 6-1, de spaniolul Alejandro Davidovich Fokina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.