Zi importantă pentru România! Bucureștiul găzduiește partida Austria – Macedonia de Nord din cadrul EURO 2020!

foto: Adriana Baciu

Prima partidă de la București din cadrul EURO 2020 se dispută astăzi, de la ora 19:00.
Meciul din Grupa C le pune față în față pe Austria și Macedonia de Nord.

Reprezentativele celor două echipe s-au antrenat, sâmbătă, pe stadionul Steaua. Deși austriecii ar fi trebuit să se antreneze pe Arena Națională, UEFA a luat decizia de a muta şedinţele de pregătire pe stadionul Steaua pentru a proteja gazonul înaintea meciului.

Acoperișul Arenei Naționale nu va fi tras astăzi, chiar dacă va ploua la meci. Decizia a fost luată de UEFA, pe motiv că nu toate arenele pe care se joacă meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal au acoperiș.

Suporterii vor avea acces astăzi pe Arena Națională din Capitală, la meciul de fotbal dintre Austria și Macedonia de Nord, de la EURO 2020, pe baza biletelor și a brățărilor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice. Ei trebuie să aibă asupra lor și actele de identitate cu care și-au rezervat biletele.

Amintim că arterele rutiere din jurul stadionului sunt închise. Poliția va fluidiza traficul și îi va îndruma pe conducătorii auto pe rute care să evite a străzile restricționate pentru a ajunge la destinația dorită.

Mai multe detalii despre restricțiile de trafic instituite cu ocazia meciului dintre Austria și Macedonia de Nord găsiți AICI!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.