Piedone: „Curțile școlilor din Sectorul 5 intră în reabilitare”

Primarul Cristian Popescu Piedone a promis că, în maximum 30 de zile, curțile tuturor unităților de învățământ din Sectorul 5 vor întra în reabilitare.
Edilul a făcut această promisiune la solicitarea unui cadru didactic de la Școala Gimnazială nr. 139 „Mircea Sântimbreanu”. Doamna profesoară i-a spus edilului că predă atletism, iar școala are și echipă de hambal. Iar terenul din curtea școlii este plin de denivelări și dificil de folosit pentru activități sportive.

De asemenea, Piedone a dispus ca noua sală de sport de la Școala nr 135, care a fost deja racordată la utilități, să fie utilată și redată copiilor până joi, 17 iunie.
Dispoziția primarului Sectorului 5 a survenit în urma unei vizite pe șantierul de la Școala 135. Piedone a constata că lucrările sunt finalizate și sala de sport trebuie doar utilată.
El a mai cerut ca, până la inaugurarea de joi, Curtea școlii să fie complet reabilitată, ca un prim pas în programul de reabilitare a curților tuturor unităților de învățământ din Sectorul 5.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.