EURO 2020: Ungaria – Portugalia 0-3!

Sursa foto: Facebook/UEFA EURO 2020

Ungaria – Portugalia, primul meci al grupei F, s-a incheiat cu victoria campioanei en-titre, 0-3! Meciul s-a jucat pe Puskas Arena din Budapesta.

Cele două formații fac parte din așa-numită grupă a „morții”, având în vedere că aici au mai fost repartizate Germania și Franța, ultimele două câștigătoare ale Cupei Mondiale.

Cristiano Ronaldo a scris istorie! In minutul 90+2 finalizează cu un dribling în fața portarului o acțiune frumoasă a campioanei Europei.

In minutul 86, transformă un penalty scos de Rafa Silva și ajunge la 10 goluri marcate la turneul final al Campionatului European. A ajuns la 106 goluri în 166 de meciuri pentru echipa națională.

In minutul 84, Raphael Guerrero trimite în plasă cu un șut din interiorul careului, deviat de Orban.

Minutul 80 – gol anulat Ungariei! Szabolcs Schon a sperat că a dat un gol istoric, dar rezerva era în ofsaid când a primit mingea și l-a învins pe Rui Patricio cu un șut plasat lângă bară.

Echipele de start:

Ungaria: Gulacsi – Botka, Orban, At. Szalai – Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Schäfer, Fiola – Szalai y Sallai.

Portugalia: Rui Patrício – Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro – Danilo, William, Bruno Fernandes- Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo.

Ungaria s-a calificat la EURO 2020 după ce a câștigat barajul din Liga Națiunilor, la care a participat și România. Maghiarii au trecut în primul duel de Bulgaria, scor 3-1, iar în finala barajului au eliminat Islanda, scor 2-1, grație golurilor lui Nego și Szoboszlai, din minutele 88, respectiv 90+2.

Portugalia a obținut biletele pentru turneul final direct din preliminarii, după ce a încheiat pe locul secund grupa B, cu 17 puncte, la trei lungimi în spatele Ucrainei.

Tot astăzi, de la ora 22:00, se dispută celălalt meci al grupei F, Franța – Germania.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.