DJ-ul și producătorul Topic a lansat, împreună cu Bebe Rexha, piesa “Chain My Heart”

În timp ce hitul „Your Love (9PM) ocupă primele locuri în topurile muzicale din întreaga Europa, Topic lansează alături de Bebe Rexha piesa “Chain My Heart”. Doi artiști cu milioane de piese vândute la nivel mondial și cu un stil muzical diferit față de ceilalți artiști coloabrează pentru a crea hit-ul verii.

Piesa este produsă în stilul autentic al lui Topic, sub-genul muzical “melancholic dance music”, oferind ascultătorului atât momente emoționale, cât și impulsul de a dansa. Bebe Rexha a declarat că piesa este despre a găsi ceva, ce îți captivează cu adevărat inima și nu mai vrei să mai renunți la acel lucru. Ea a mai relatat faptul că i-a făcut mare plăcere să lucreze cu Topic și că abia așteaptă ca toți fanii să asculte noua piesă.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=roF064EzNsc

Albumul de debut al lui Bebe Rexha, “Expectations”, a fost lansat în anul 2018 și este certificat cu discul de platină în SUA. Piesele “I’m a Mess” și “Meant to Be” au fost hit-uri globale, “Meant to Be” rămânând pe primul loc în Billboard Hot Country Songs pentru 50 de săptămâni, record absolut pentru o cântăreață. Bebe Rexha a fost nominalizată pentru Grammy la categoria Best Country Duo/Group Performance în 2019, dar și pentru Best New Artist. Până acum, ea a acumulat peste 4 miliarde de vizualizări pe YouTube și peste 12 miliarde stream-uri pe platformele de streaming.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.