Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Avem și de această dată un weekend cu noi premiere la cinema, care mai de care. ”Mortal Kombat” ne aduce 95 de minute de acțiune, aventuri și momente SF thriller.

Scenariul, imaginat de Oren Uziel și Dave Callaham, are în centru un bărbat aparent inofensiv, care își descoperă potențialul de luptător, prins într-o confruntare între luptătorii Pământului și monștrii din Outworld. Pentru a salva Pământul de la anihilarea totală, trebuie să câștige turneul de arte marțiale – Mortal Kombat.

Din distribuție fac parte Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim și Ludi Lin.

Weekendul acesta, pe marile ecrane, ne delectam și cu o comedie fantastică, ”Mandibules” – o producție 2020 în regia lui Quentin Dupieux, cu Adèle Exarchopoulos, Dave Chapman, Grégoire Ludig, David Marsais și India Hair.

Faimoasa formulă cu doi încurcă lume se întoarce în aiuritoarea și hilara comedie despre looseri, scrisă, regizată, filmată și editată de Quentin Dupieux, și care a fost comparată cu „Dumb and Dumber”.

Dacă te atrag filmele de groază și dacă ai curajul să privești, ia-ți bilet la ”The Unholy”, o producție de anul acesta în regia lui Evan Spiliotopoulos.

 

În rolul principal îl regăsim pe Jeffrey Dean Morgan. L-am mai văzut în serialele The Walking Dead, Anatomia lui Grey și Cei Ce Veghează. Îi întâlnim și pe Cary Elwes, William Sadler, Katie Aselton, Christine Adams.

Pelicula ne transmite un mesaj cât se poate de simplu: Ai grijă cui te rogi!

O copilă cu deficiențe de auz este vizitată de Fecioara Maria. Evenimentul nu doar că îi redă auzul și vorbirea, dar o și înzestrează cu puteri vindecătoare. Vestea ajunge departe, oamenii vin să vadă miracolul, însă lucrurile nu sunt ceea ce par. Să fi fost cu adevărat lucrarea Fecioarei Maria? Mergi la cinema și convinge-te! Repet! Dacă ai curaj!

Dacă preferi comediile acțiune în locul filmelor de groază, alege să vezi ”The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, în regia lui Patrick Hughes.

Filmul are o distribuție de excepție – Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Antonio Banderas și Morgan Freeman.

Cel mai letal cuplu ciudat din lume – bodyguardul Michael Bryce, interpretat de Ryan Reynolds și asasinul Darius Kincaid în persoana lui Samuel L. Jackson – revin cu o altă misiune care le pune viața în pericol.

Tot fără licență, dar relaxat în concediu, Bryce este forțat să intre în acțiune de către soția și mai instabilă a lui Darius, infama escroacă internațională Sonia Kincaid – rol jucat de nimeni alta decât Salma Hayek. Astfel, Bryce e aruncat în haos de către periculoșii lui protejați, și trio-ul criminal intră într-un complot global pentru a descoperi că ei sunt singurii care pot împiedica dezastrul total în Europa.

Recomandările de weekend se încheie cu o animație potrivită pentru întreaga familie – ”Raya and The Last Dragon”.

 

În Kumandra, tărâm aflat pe un Pământ redesenat, populat de o civilizație antică, războinica Raya este hotărâtă să găsească ultimul dragon în viață.

Pelicula Disney aduce pe marele ecran vocile actorilor Kelly Marie Tran, Awkwafina, Izaac Wang, Gemma Chan și Daniel Dae Kim.

Acestea sunt premierele weekendului în cinematografe. Alege ce ți se potrivește. Vizionare plăcută! Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat, ai 98,3 – www.bucurestifm.ro. Să ai o zi de film!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.