Ziua porților deschise la… șantierele de consolidare!

Astăzi, între orele 10.00 – 15.00, cei interesați pot vizita șantierele de consolidare de pe străzile Știrbei Vodă nr. 20, Biserica Enei nr. 14, Blănari nr. 2, Franceză nr. 30 și de la Palatul Voievodală Curtea Veche din Centrul Istoric.

Angajații Companiei Municipale de Consolidări au hotărât să deschidă porțile șantierelor pentru ca bucureștenii să poată vedea cum au decurs lucrările de consolidare, de la stadiul de adevărate ruine, în care au fost preluate imobilele respective, până la clădiri sigure și frumoase, reintegrate în circuitul economico-social firesc, dar și în peisajul centrului unei Capitale europene, a declarat pentru București FM Laurențiu Moater, director adjunct al Companiei Municipale de Consolidări.

Gestul constituie, totodată un strigăt de ajutor al salariaților către primarul general Nicușor Dan. Oamenii nu și-au mai primit salariile din luna decembrie, iar compania are de încasat de la Primăria Capitalei și administrațiile din subordinea acesteia peste 46 de milioane de lei.
În aceste condiții, cu oamenii neplătiți și cu datorii la furnizorii de materiale, șantierele de consolidare ale Bucureștiului stagnează, a mai declarat Moater.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.