EURO2020: Italia și Țara Galilor se califică în optimi!

Sursa foto: Facebook UEFA EURO2020

Etapa a treia a grupei A de la Campionatul European 2020 a confirmat traseul de până acum al celor patru naționale, Italia, Elveția, Țara Galilor și Turcia.

Italia și Țara Galilor se califică direct în faza optimilor de finală în vreme ce Elveția, ocupanta locului trei, așteaptă rezultatele din celelalte grupe pentru a afla dacă se clasează pe unul dintre cele mai bune patru locuri 3, care duc la rândul lor în optimi.

Italia a dominat fără drept de apel la Roma o națională fără energie a Țării Galilor și a învins cu scorul de 1 la 0, reușind astfel un parcurs perfect în faza grupelor…3 victorii din 3 meciuri disputate.

Sursa foto: Facebook UEFA EURO2020

Matteo Pessina a marcat golul de 3 puncte în minutul 39 din pasa lui Marco Verattti, însă ocaziile au curs pentru squadra azzura, învechitul catenaccio fiind înlocuit cu un joc ofensiv, care, iată, nu aduce doar rezultate ci și place suporterilor!

Arbitrul român Ovidiu Hațegan a condus meciul și l-a eliminat pe galezul Ethan Ampadu în minutul 55 pentru o intrare extrem de dură.

Vedetele insularilor au dezamăgit, Gareth Bale și Aaron Ramsey reușind „performanța” să rateze cu seninătate puținele ocazii clare pe care le-au avut.

Sursa foto: Facebook UEFA EURO2020

În celălalt meci al grupei Elveția a învins clar Turcia cu scorul de 3 la 1, Seferovic (min 6) și Shaqiri (min 26 și 68) înscriind cele 3 goluri pentru selecționata helvetă din pasele aceluiași jucător, Steven Zuber!
Trei pase pentru trei goluri din partea mijlocașului în vârstă de 29 de ani care joacă în Bundesliga la Eintracht Frankfurt.

Turcia continuă parcursul dezamăgitor la EURO 2020, selecționata semilunei reușind în minutul 68 primul său gol la acest turneu final prin Kahveci.
După 0 la 3 în fața Italiei în prima rundă și 0 la 2 în fața Țării Galilor, Turcia sucombă în meciul care ar fi trebuit să fie de care-pe-care…

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.