EURO2020: Ucraina – Austria se joacă astăzi la București!

Sursa foto: Facebook/UEFA EURO 2020

Capitala găzduiește azi cel de-al treilea meci din cadrul Campionatului Europeană de Fotbal 2020.
Partida decisivă atât pentru Ucraina cât și pentru Austria, din Grupa C a Campionatului European 2020, se va disputa pe Arena Națională de la ora 19:00.

Aproape douã mii de jandarmi, polițiști și pompieri se vor afla pe strãzi, în Capitalã.
Forțele de ordine vor patrula în apropierea stadionului, pe traseele pe care vor merge suporterii, dar si în Centrul Vechi.
În sprijinul lor vor veni cinci ofițeri de poliție din Ucraina și Austria, dar și un elicopter SMURD și unul de monitorizare aerianã.

Jandarmii le reamintesc suporterilor cã intrarea pe stadion se face cu începere de la ora 16:00, pe baza biletelor și a brãțãrilor de acces, care confirmã respectarea regulilor sanitare.

VEZI AICI HARTA RESTRICȚIILOR de acces și parcare din zona Arenei Naționale >>> https://www.bucurestifm.ro/2021/06/21/euro2020-harta-restrictiilor-de-circulatie-din-bucuresti-cauzate-de-meciul-ucraina-austria/

În primele douã meciuri organizate în Capitalã am avut parte de două jocuri spectaculoase, anume Austria – Macedonia de Nord 3-1 si Ucraina – Macedonia de Nord 2-1.
Pe 28 iunie la București va avea loc partida din optimi care le va opune pe câstigãtoarea Grupei F și formația clasatã pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.