Robert Negoiță, Primar Sector 3: ”E datoria noastră să îmbunătățim orașul”

Despre colectarea selectivă, lucrările din zona Bobocica, locurile de parcare din Sectorul 3 și dezinsecție au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Robert Negoiță, Primarul Sectorului 3, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

”Banii nu sunt niciodată suficienți, mai ales anul acesta când Guvernul ne-a tăiat o parte considerabilă din bani. Suntem în plină dezbatere în ideea de a îmbunătăți calitatea serviciilor și scăderea costurilor. Colectarea selectivă a deșeurilor menajere este un demers care ne preopcupă foarte mult. Ne obligă, pentru că avem un angajament UE. Cred că e datoria noastră să fim responsabili, să protejăm mediul. În perioada aceasta principala preocupare este aceea de a îmbunătăți colectarea selective”, spune Robert Negoiță.

Dacă vrei să afli ce metode are pentru a face colectarea selectivă, ce spune despre dezinsecție, vezi VIDEO.

”Bucureștiul, până în acest moment, nu a atras niciun cent pe partea de responsabilitate. Din această cauză nici noi, sectoarele, nu am putut atrage. În țară, pe partea de salubrizare, celelalte unități administrative au atras miliarde de Euro și s-au dotat, au cumpărat. Deci, avem o mare problemă și sper că se va rezolva. Am speranțe ca până la sfârșitul anului să avem depusă documentația pentru a atrage bani europeni”, punctează Primarul Sectorului 3.

Despre lucrările din zona Bobocica, Robert Negoiță spune: ”Reorganizăm. În câteva săptămâni o să vedeți o revoluție în acea intersecție. E datoria noastră să îmbunătățim orașul.”

În ceea ce privește locurile de parcare, Primarul Sectorului 3 explică: ”Stăm mai bine decât alte sectoare. Avem deficiență de locuri de parcare. Cred că trebuie să rezolvăm și originea problemei. În fiecare an apar zeci de mii de mașini în plus în București. Nu putem găsi soluții la infinit. Trebuie să limităm și numărul mașinilor din oraș. Pentru parcări supraterane am făcut mai multe proiecte, dar când le-am prezentat cetățenilor din zonele propuse, am primit adrese din partea cetățenilor să nu demarăm acele proiecte.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.