Noi facilităţi de cumpărare a biletelor de tren

CFR Călători va lansa joi, o aplicaţie mobilă pentru cumpărarea de bilete. Prin această aplicaţie, utilizatorii vor avea acces rapid la achiziţionarea biletelor standard dus-întors, dar şi posibilitatea selectării paturilor pentru vagoanele de dormit sau tip cuşetă, adăugării biletelor pentru animale de companie sau pentru bicicletă.

Potrivit unui comunicat al operatorului feroviar naţional transmis azi de Agerpres, pentru început aplicaţia va fi disponibilă pe dispozitivele cu sistem de operare Android.

Aplicaţia mobilă ,,CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online”, este disponibilă în testare deschisă pentru o perioadă de 30 de zile şi va fi îmbunătăţită în funcţie de recomandările clienţilor, precizează sursa citată.

Prin intermediul unui buton direct, este prezentată schiţa vagonului în care se află locurile înscrise pe bilet, fără a mai fi necesar a se căuta vagonul în cadrul listei compunerii de la pagina ,,Trenul meu”.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.