Teatrul Masca – Program spectacole 24 iunie-4 iulie

Programul de spectacole al Teatrului Masca

  • Joi, 24 iunie, ora 20.00; Vineri, 2 iulie și Sâmbătă, 4 iulie, ora 20.00 – Amfiteatrul Teatrului Masca din Bd-ul Uverturii, nr.14

„București Livrator”, spectacolul aduce în atenţie un Bucureşti traversat zi şi noapte de sute de livratori. Dar cine sunt aceste persoane? Cum este viaţa lor într-o epocă a comenzilor online? Care sunt visele şi aspiraţiile lucrătorilor de tip nou? Spectacolul lui David Schwartz oferă posibile răspunsuri la aceste întrebări şi reprezintă un apel la conştientizare; livratorii nu au un sindicat care să îi reprezinte, nu îşi pot permite luxul de a contrazice regulamentele interioare ale companiilor pentru care lucrează şi au un statut vag precizat din punct de vedere al Codului muncii. Iar noi uităm adesea că în spatele produselor pe care le comandăm se află un OM.

  • Duminică, 4 iulie, ora 20.00 – Amfiteatrul Teatrului Masca din Bd-ul Uverturii, nr.14

“PantOmenia”, folosind din plin mijloacele de expresie specifice actorilor din trupa noastră, pentru care corpul devine un limbaj de sine stătător, ,,PantOmenia” spune într-un limbaj proaspăt, contemporan, o poveste despre lupta celor care sunt #diferiți. Călătoria personajului principal, Freya, este călătoria oricărei persoane pentru care #altfel înseamnă doar un alt mod de a citi, de a zbura, de a iubi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.