Vara aceasta, anumite autobuze vor circula doar în unele zile

Pentru prima dată după 1990, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov  introduce conceptul de linii care funcţionează numai în anumite zile ale săptămânii.

Se va întâmpla din 26 iunie 2021: 

Linia 65 (de troleibuz) va funcţiona doar în zilele lucrătoare şi numai în orele de vârf (06:30 – 09:30 şi 16:00 – 20:00).

Vehiculele disponibilizate astfel vor fi redistribuite pe linia 86, care este foarte solicitată.

Linia 268 va fi suspendată, iar parcul va fi redistribuit pe liniile 168 şi 368.

Tramvaiele liniilor 23 şi 27 şi autobuzele liniei 232 vor efectua opriri în ambele sensuri în staţiile „Parcul Carol I” de pe traseul liniilor 7 şi 47 din Str. 11 Iunie.

Linia 163 va funcţiona pe un traseu modificat între terminalele „Giuleşti Sârbi” şi „Piaţa Operei”.

Linia 117 va funcţiona pe sensul spre terminalul „Piaţa Sf. Vineri” pe un traseu modificat în perimetrul rondului George Coşbuc, autobuzele traversând intersecţia pe spaţiul carosabil central. Staţia „Piaţa Regina Maria”, amplasată în rond, se suspendă.

Linia 261 va funcţiona pe sensul către terminalul „Complex Comercial Băneasa” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Bucureşti-Ploieşti/ Str. Elena Văcărescu, pe Şos. Bucureşti-Ploieşti până la Pasajul Băneasa, apoi traseul de bază. Celălalt sens nu se modifică.

Autobuzele liniei 368 vor efectua opriri şi în staţia „Piaţa Romană” de pe Bd. General Gheorghe Magheru, comun cu linia 381.

Proiectul se va desfăşura până în luna septembrie.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.