Tenis: Cu cine joaca romancele noastre, la Wimbledon

Sursa foto: Agerpres/EPA/PETER KLAUNZER

Sorana Cîrstea şi Irina Begu vor avea adversare accesibile în prima rundă a turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului.

Sorana Cîrstea (31 ani, 45 WTA) va debuta pe iarba de la All England Club contra unei britanice, Samantha Murray Sharan (33 ani, 226 WTA), beneficiara unui wildcard.

Irina Begu (30 ani, 79 WTA) va primi replica unei jucătoare venite din calificări.

Patricia Ţig, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu au avut parte de oponente valoroase la tragerea la sorţi efectuată vineri.

Patricia Ţig (26 ani, 62 WTA) a avut parte de o tragerea la sorţi dificilă, urmând să joace în primul tur contra rusoaicei Daria Kasatkina (24 ani, 34 WTA), cap de serie numărul 31.

Ana Bogdan (28 ani, 92 WTA) va juca împotriva unei rusoaice, Anastasia Pavliucenkova (29 ani, 19 WTA), cap de serie numărul 16.

Mihaela Buzărnescu (33 ani, 161 WTA) o va întâlni în primul tur pe legendara jucătoare americană Venus Williams (41 ani, 112 WTA), care are cinci titluri de campioană la Wimbledon, în 2000, 2001, 2005, 2007 şi 2008.

Jucătoarea română de origine canadiană Bianca Andreescu, a cincea favorită, va juca în primul tur contra franţuzoaicei Alize Cornet.

Britanica de origine română Emma Răducanu a primit un wildcard şi va întâlni în runda de debut o adversară din calificări.

Simona Halep, numărul trei mondial şi deţinătoarea titlului (câştigat în 2019), a anunţat astazi, că nu poate participa la turneul de la Wimbledon, din cauza accidentării la gambă.

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a reuşit să acceadă, astazi, pe tabloul principal de simplu al turneului pe iarbă de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Kristie Ahn (SUA) cu 7-5, 6-1, astăzi, în ultima rundă a calificărilor. Niculescu (33 ani, 193 WTA) a obţinut victoria după aproape două ore de joc (1 h 56 min).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.