EURO2020: Anglia elimină Germania după un joc mediocru

Sursa foto: Facebook UEFA EURO2020

Derby-ul orgoliilor din faza optimilor de finală ale Campionatului European de Fotbal 2020, Anglia – Germania,  promitea să ofere suporterilor un spectacol total.

Însă, spre deosebire de partidele de ieri, pe Wembley tensiunea a dominat talentul iar încrâncenarea a dus la un joc închistat, cu puține ocazii, și acelea venite mai mult în urma greșelilor defensive.

Raheem Sterling și Harry Kane au ratat șansele Albionului în vreme ce Timo Werner și Kai Havertz au irosit ocaziile Germaniei.

Până la urmă Anglia a spart gheața în minutul 75, la o fază frumoasă creată pe traseul Sterling – Kane – Shaw – gol Sterling.

Golul gazdelor a părut să trezească Germania la viață, însă Thomas Muller si-a bătut joc de ocazia egalării în minutul 82, când a ratat senin dintr-o poziție de singur cu portarul.

Iar englezii n-au avut milă, la următoarea fază desprinzandu-se pe tabelă prin Harry Kane, după o pasă excelentă a lui Grealish.

Anglia învinge (dar nu convinge) și se califică în sferturile EURO2020, acolo unde va întâlni învingătoarea dintre Suedia și Ucraina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.