Cătălin Bîrsan, Proedus: ”Dorim să rămână în istoria mass-media și Social Media această experiență a voluntarului implicat la evenimentul UEFA”

Despre cum s-au descurcat cei 1.200 de voluntari implicați în organizarea meciurilor Campionatului European de Fotbal desfășurate în Capitală și despre întreaga experiență a acestei organizări a aflat Andreea Bratu de la Cătălin Bîrsan, reprezentant Proedus și coordonator al acțiunilor UEFA, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Ne-am descurcat de minune! Avem felicitări din partea tuturor reprezentanților oficiali. Sunt încă surprins că implicarea voluntarilor a fost mult peste așteptările tuturor. Inclusiv în timpul lor liber au ales să iasă pe stradă și să vină în ajutorul altor voluntari. Când au intuit sau au văzut la televizor că e nevoie de ajutor, au intervenit. Emoțiile pe care le-au trait, nu am reușit să le adunăm la un loc și ne dorim să facem niște teasere. Dorim să rămână în istoria mass-media și Social Media această experiență a voluntarului implicat la evenimentul UEFA și să rămână scris că ne-am descurcat și am făcut față cu brio”, spune Cătălin Bîrsan.

Dacă vrei să afli detalii despre organizare, despre momentele neprevăzute și gestionarea lor, ce eveniment urmează a fi organizat pentru voluntari, vezi VIDEO.

”Au fost și momente pe care le așteptam ca fiind momente neașteptate. Le-am gestionat bine. Au fost și momente în care am identificat tipuri de suporteri cu care comunicarea a fost un pic mai dificilă, dar ne căutam între noi voluntarii vorbitori de altă limbă decât engleza. Au mai fost suporteri care s-au supus cu greu anumitor norme și reguli, dar la final a fost bine. Atât de faini au fost voluntarii noștri cu suporterii încât unii au venit cu bilete suplimentare și au împărtășit bucuria asta cu voluntarii noștri. Astfel s-au bucurat de experiența de pe stadion. Voluntariatul îți poate aduce multe surprize plăcute”, povestește coordonatorul acțiunilor UEFA.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.