Sorana Cîrstea produce marea surpriză de la Wimbledon

Sportiva din Târgovişte reuşeşte să o scoată din concurs pe favorite 12, Victoria Azarenka, dublă câştigătoare la Australian Open.
Sorana a jucat un tenis de poveste, ea reuşind de multe ori să-şi surprindă adversara cu lovituri cum rar se văd pe un teren de tenis.

Eleva antrenată de Adrian Cruciat a servit foarte bine şi a executat ,,trasoare” de pe fundul terenului în colţurile suprafeţei de joc a adversarei.

Teo Cercel fostul preparator fizic al Simonei Halep, actualmente memru al staff-ului Soranei, a transformat-o pe aceasta într-o adevărată luptătoare. S-a văzul clar acest lucru, sportiva din România alergând pe tot terenul şi returnând mingi în forţă. Din punct de vedere fizic, psihic şi tactic, Sorana este de nerecunoscut.

A doua rachetă a României şi-a trecut azi în palmares o mare victorie cu Azarenka, o victorie muncită din greu şi obţinută după 2 ore şi 20 de minute cu 7-6(7), 3-6, 6-4.

În turul trei al Grand Slam-ului de la Wimbledon, Sorana Cîrstea se va întâlnii cu Ema Răducanu din Marea Britanie, care a învins-o surprinzător pe Marketa Vondrousova din Cehia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.