Incendiu în zona industrială a municipiului Constanța

Astăzi a fost anunțat printr-un apel la 112, un incendiu la o magazie unde este depozitat carton bituminos , în zona industrială a municipiului Constanța.

Imediat dupa primirea apelului, pompierii au ajuns la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Prioritatea echipajelor de intervenție a reprezentat-o operațiunile de căutare – salvare a eventualelor persoane blocate în interiorul fabricii. Până la acest moment, misiunea fiind în dinamică, nu sunt raportate victime.

Incendiul s-a manifestat în interiorul fabricii, la o hală cu carton bituminos, pe cca. 500 mp. Incendiul a pornit inițial de la o magazie în care se afla depozitată cantitatea de cca. 30 tone de pulberi de aluminiu, iar în acest moment se acționează pentru localizare și lichidarea incendiului la hala cu carton bituminos și la magazia cu pulberi unde mai sunt câteva focare izolate asupra cărora se acționează cu nisip.

La misiunea de stingere intervin 49 de pompieri, cu 9 autospeciale de stingere, 1 autospeciala CBRN, 2 autoscari, 3 ambulante SMURD și 4 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.

In sprijinul echipajelor de pompieri intervin și 10 servanți, cu 2 autospeciale de stingere ale serviciului privat pentru situatii de urgenta.

Având in vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației aflată in proximitate, a fost transmis mesaj RO-Alert.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.