Pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice și a curățeniei în sectorul 6, amenzi de aproximativ 881000 de lei, într-o singură lună

Foto: Biroul de presa PMB

Asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și combaterea actelor de comerţ ambulant neautorizat pe raza administrativ teritorială a sectorului 6, au constituit obiective principale pentru Politia Locala, in sectorul 6.

Aceasta a acţionat în conformitate cu atribuțiile și a desfăşurat acţiuni pentru identificarea grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor și depistării persoanelor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

In luna iunie, au fost legitimate 1.759 de persoane, identificate 36 de persoane fără domiciliu şi aplicate 291 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 136.100 de lei, dintre care 22 de avertismente, scopul urmărit fiind combaterea comerțului ambulant neautorizat, în conformitate cu H.C.G.M.B. 118/2004 privind exercitarea activității de comercializare pe principalele rețele stradale.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control au caracter permanent. Ori de câte ori va fi cazul, se vor aplica sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menține curăţenia și ordinea publică în Sectorul 6.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.