Miki Buzărnescu merge la Olimpiadă

După ce toate româncele calificate la Jocurile Olimpice au refuzat participarea în turneul de tenis, iată că vine și o veste mare pentru iubitorii sportului alb. Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 162 WTA) va reprezenta România la Tokyo.
Sportiva din Bucureşti a fost acceptată pe lista jucătoarelor la turneul de tenis olimpic, alături de Monica Niculescu și Raluca Olaru, sportive care vor participa în proba de dublu.

Federaţia Internaţională de Tenis i-a dat o veste extraordinară Mihaelei Buzărnescu. Sportiva noastră a beneficiat de clasamentul protejat în care ocupă locul 104 WTA, dar şi de faptul că numeroase jucătoare de top au declinat participarea la competiția sportivă supremă. Astfel, echipa României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie – 8 august) ajunge la 101 sportivi, 46 la feminin, 55 la masculin, la 17 discipline sportive.

Mihaela Buzărnescu își îndeplinteșe visul și va participa la Jocurile Olimpice, după ce și-a exprimat recent intenția de a participa la Tokyo: „Încă sunt în așteptare pentru Olimpiadă, iar programul e puțin nesigur! Îmi doresc enorm să revin în Top 100. Voi da tot ce e mai bun și cu răbdare voi ajunge acolo, nu vreau să dramatizez atunci când pierd”, a fost declarația Mihaelei Buzărnescu.

„Miki” a avut evoluții convingătoare în ultima vreme și a pierdut greu atât în fața Serenei Williams în turul 2 la Roland Garros, 3-6, 7-5, 1-6, cât și contra lui Venus Williams, în primul tur la Wimbledon, scor 5-7, 6-4, 3-6.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.