TNB încheie stagiunea, duminică

Teatrul Naţional din Bucureşti anunţă finalul stagiunii 2020 – 2021. Haideti la teatru!

Până la sfârsitul săptămânii mai puteti vedea trei spectacole de succes din repertoriul curent: „Dineu cu proşti”, „Omul care a văzut moartea” şi „Class”.

Noua stagiune 2021 – 2022 va debuta pe 26 august, când sunt programate să revină pe scenele Naţionalului bucureştean atât spectacole din repertoriul curent, cât şi premiere.

Pe 19 iulie, Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti va găzdui cea de-a 29 ediţie a Galei UNITER în cadrul căreia vor fi anunţaţi cei mai buni artişti şi cele mai bune spectacole ale anului 2020 desemnaţi de un juriu format din Puiu Antemir (scenograf), Alina Epîngeac (critic de teatru), Eugen Jebeleanu (regizor), Dorina Lazăr (actriţă) şi Octavian Saiu (critic de teatru).

Pentru noua stagiune, TNB anunţă printr-un comunicat, demararea lucrului la un proiect inedit:

„Încă din prima săptămână de lucru a noii stagiuni, cunoscuta regizoare de origine română, stabilită în Franţa, Alexandra Badea începe lucrul la un proiect inedit, ‘Exil’, destinat scenei mari, pe un text propriu. În distribuţie îi veţi regăsi pe majoritatea actorilor tineri ai TNB, la fel ca şi în noul spectacol de teatru-dans ‘marca’ Gigi Căciuleanu care a intrat deja în repetiţii, pentru Sala Studio: ‘Kiritza sau Jocul de-a…’. Un scenariu propriu, după cunoscuta piesă ‘Coana Chiriţa’ a lui Vasile Alecsandri de la a cărui naştere se împlinesc 200 de ani…”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.