Ancuța Comănici (consilier municipal): Nu mai sunt bani pentru hrana oamenilor bolnavi!

În deschiderea ședinței de astăzi a Consiliului General al Municipiului București (CGMB), consilierul municipal Ancuța Comănici i-a solicitat inițiatorului ședinței, primarul general al Capitalei Nicușor Dan, a unui proiect de hotărâre privind majorarea alocației de hrană pentru persoanele internate în cele 19 spitale aflate în administrarea Primăriei Capitalei.

Grupul de consilieri PSD a depus acest proiect încă din luna aprilie, încercând în repetate rânduri să îl aducă pe ordinea de zi a CGMB, a declarat Comănici în fața colegilor săi.

„Nu mai sunt bani pentru hrana oamenilor bolnavi”, a atras atenția consilierul municipal „Haideți să ajutăm măcar cu ce putem”, i-a cerut Comănici primarului Capitalei.

Bolnavii vor mânca mai mult după rectificarea bugetară, dacă va fi una pozitivă.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a subliniat că a preluat bugetul Capitalei cu o datorie de 3 miliarde de lei. Există necesități foarte mari, în multe domenii. Dar se va putea discuta despre acestea nu și după rectificarea bugetului de stat, dacă aceasta va fi una pozitivă. Pentru că, atunci, Primăria Municipiului București poate spera să primească mai mulți bani de la bugetul de stat, a explicat Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.