Spectacole indoor și outdoor, în această săptămână, la Teatrul Dramaturgilor Români

Stagiunea estivală a Teatrului Dramaturgilor Români continuă atât în sălile sale din clădirea din Bulevardul Dacia, cât și în spații în aer liber.

În această seară, de la ora 20:00, puteți vedea ”Iona” de Marin Sorescu, spectacol cu Lari Giorgescu, Adrian Nour și Lucian Maxim, în coordonarea directorului de scenă  Victor Ioan Frunză, prezentat  la Sala „Iosif Naghiu”.

 

Mâine seară, tot aici se va juca, de la ora 19:00, ”Secretul fericirii”, un spectacol de Conrad Mericoffer, pe textul lui Alexandru Popa, cu Ilona Brezoianu, Conrad Mericoffer și Daniel Hara.

Pe 23 iulie, de la ora 19:30, în Grădina Casei Filipescu-Cesianu, aveți ocazia să vedeți sau să revedeți ”Mobilă și durere” de Teodor Mazilu, spectacol realizat de directorul de scenă Victor Ioan Frunză, cu: George Costin, Sorin Miron,  Adrian Nicolae, Nicoleta Hâncu, Andrei Huțuleac/ Alexandru Pavel, Irina Bucescu/ Mihaela Velicu

Foto: Adriana Grand

Spectacolul ”Șase comedii ușoare pentru oameni triști” de Ștefan Caraman, cu Răzvan Vasilescu și Letiția Vlădescu, în regia lui Alexandru Nagy, va avea două reprezentații, în acest final de săprămână. Prima este programată vineri, de la ora 20:00, la Teatrul de Vară Mihai Eminescu, iar cea de a doua, pe 24 iulie, de la ora 20:30, la Teatrul de Vară Godot.

N.R. Fotografii preluate de pe site-ul TDR

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.