FCSB învinge la limită în Conference League!

Sursa: Facebook FCSB

Beneficiind de o tragere la sorți favorabilă, vicecampioana României a debutat pe Arena Națională în tururile preliminare ale celei de-a treia competiții europene, nou-înființata Conference League!

Împotriva unui adversar mai degrabă modest, anume fosta dubla campioană a Kazahstanului, Sahtior Karagandy, roș-albaștrii au dominat prima repriză, Florin Tănase trecând de două ori pe lângă deschiderea scorului.

Cu adversarii apărându-se compact, părea că FCSB macină în gol, țesătura de pase a elevilor lui Todoran dovedindu-se în general ineficientă.

Din fericire pentru formația bucureșteană, recent transferatul Andrei Cordea a confirmat debutul excelent din meciul precedent de la Botoșani și a deschis scorul cu o execuție superbă în minutul 38, șut puternic din afara careului printre doi fundași adverși!

Dealtfel Andrei Cordea a rămas cel mai periculos jucător al roș-albaștrilor, marile ocazii de desprindere pe tabelă venind tot din partea lui.

Cu o statistică net favorabila (peste 60% posesie, 12 la 5 ocazii de gol, 9 la 4 șuturi pe și spre poarta), Dinu Todoran a introdus mulți jucători foarte tineri în teren iar bucureștenii au redus complet turația după minutul 65, acest lucru văzându-se imediat în teren.
Astfel, rând pe rând Najaryan și Tattybayev au trecut pe lângă egalare, oaspeții fiind efectiv readuși în joc de pasivitatea incredibilă a roș-albaștrilor.

Cu mari greșeli în apărare, cu Andrei Vlad revenind cu o evoluție bună între buturi, cu reîntoarcerea lui Florinel Coman pe gazon după 4 luni de absență și cu o evoluție remarcabilă a noii vedete Andrei Cordea, FCSB învinge dar nu convinge și se pregătește pentru un retur extrem de dificil în Kazahstan, în care șansele de calificare rămân împărțite 50/50.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.