Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Jason Statham revine pe marile ecrane în pelicula ”Wrath of Man” (Furia unui om periculos), o producție 2021, in regia lui Guy Ritchie.

Bazat pe filmul francez ”Le convoyeur”, filmul de actiune Wrath of Man are o distribuție de excepție, printre care Jason Statham, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Josh Hartnett, Niamh Algar, Laz Alonso, Scott Eastwood și Eddie Marsan.

După o ambuscadă mortală pe una dintre mașinile blindate, Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill – interpretat de Statham, care devine cunoscut pur și simplu ca „H”. Este un șef al criminalității sub acoperire care caută cu disperare o modalitate de a răzbuna uciderea fiului său iubit.

Seria GI Joe continua cu producția Snake Eyes: G.I. Joe Origins, o altă premieră în cinematografe, zilele acestea.

G.I. Joe: Snake Eyes îl are ca protagonist pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile clanului japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului.

Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și un cămin. Când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu riscul ca încrederea celor la care acesta ține cel mai mult să piară pentru totdeauna.

”Old” (Prizonierii timpului) este o dramă thriller, cu Thomasin McKenzie, Embeth Davidtz, Rufus Sewell, Abbey Lee, Gael García Bernal, Eliza Scanlen și Vicky Krieps, în distribuție.

O familie aflată în vacanță într-o zonă tropicală realizează că plaja izolată pe care se opresc pentru relaxare preț de câteva ore le accelerează îmbătrânirea, reducându-le viața la o singură zi.

Weekendul acesta, în cinematografe, avem și o premieră romanească – ”Tata mută munții” – in Regia lui Daniel Sandu, cu Adrian Titieni, Elena Purea, Judith State, Valeriu Andriuță in rolurile principale.

”Tata mută munții” al doilea film de lung metraj semnat de Daniel Sandu, după ”Un pas ân urma serafimilor”, a avut premiera moindială in cadrul secțiunii competitive a celei de-a 24-a ediții a Festivalului de Film de la Shanghai, în data de 12 iunie.

Mircea Jianu, un fost ofițer de informații, află că fiul său a fost declarat dispărut în munți. Se duce spre locul tragediei, în speranța că-l va găsi pe tânăr viu și nevătămat.

Dar după câteva zile de căutări zadarnice, Mircea decide să-și adune propria echipă de salvatori, intrând în conflict cu echipa locală. Încet-încet, tatăl, care refuză să accepte evidența, devine prizonierul unei bătălii încrâncenate între om și natură.

La cinema, zilele acestea, vin și ”The Croods: A New Age”!

Așa cum ne-au obișnuit, familia Crood a reușit să supraviețuiască unei serii întregi de pericole și dezastre, de la creaturi preistorice cu colți ucigași, la nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa!

Acum au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ.

Familia Maibunovici, cu casa lor sofisticată, cu invențiile lor nemaivăzute și cu acri întregi de pământ, sunt cu câteva trepte mai sus pe scara evoluției decât familia Crood.

Când membrii familiei Crood devin primii musafiri din istoria lumii, nu trece mult timp până apar tensiuni între familia cavernelor și familia modernă. Animația, regizată de Joel Crawford vine cu o distribuție de excepție.

Personajele prind viață prin vocile actorilor Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Leslie Mann si Peter Dinklage.

Acestea sunt premierele weekendului în cinematografe. Vizionare plăcută! Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat ai www.bucurestifm.ro – 98,3.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.