UPDATE: Pământ surpat peste mai mulți muncitori în Capitală!

Arhivă

Update: Intervine Detașamentul Special de Salvatori cu accesorii pentru intervenție. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost transportat la Spital Universitar, un al doilea bărbat, în vârstă de 33 ani, a fost transportat la Spital Floreasca. Amândoi se află în stare de conștiență.

Se lucrează pentru extragerea celui de al treilea muncitor și pentru căutarea celorlalți doi dispăruți. Concomitent se stabilizează malurile șanțului, care are peste 2 m adâncime.

………………………………….

Un grav accident s-a produs în Capitală, trei muncitori fiind prinşi sub un mal de pământ, pe un şantier de lângă Biblioteca Naţională. Este posibil ca alte două persoane să fie integral acoperite cu pământ.

„Intervenim pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ în zona Biblioteca Naţională. 2 muncitori au fost scoși, se lucrează pentru extragerea celui de al treilea.

Potrivit informațiilor furnizate de șeful echipei care efectua lucrări este posibil ca alți doi muncitori să fie acoperitț integral de pământ.”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.