Billie Eilish a lansat cel de-al doilea material discografic din carieră – „Happier Than Ever”

Materialul conține 16 piese, printre care se regăsesc și deja-lansatele track-uri „my future”, „Therefore I Am”, „Lost Cause” sau „NDA”. Continuând tradiția de pe albumul ei de debut, „Happier Than Ever” nu are compozitori sau producători externi și a fost scris de fratele lui Billie, FINNEAS, care a produs albumul în Los Angeles.

De asemenea, „Happier Than Ever” va fi disponibil ca seturi de cutii deluxe și super deluxe, precum și în 2 viniluri colorate, casete, cărți foto și CD exclusiv.

Link YouTube „Happier Than Ever:

Billie Eilish a devenit rapid una dintre cele mai mari vedete care au apărut de la lansarea single-ului ei de debut „ocean eyes” și continuă să doboare recorduri cu muzica sa, care sfidează genuri. Albumul de debut, „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?, a ocupat primul loc in Billboard 200 în SUA, precum și în alte 17 țări din întreaga lume la lansare și a fost scris, produs și înregistrat în întregime în casa copilăriei lor din Los Angeles. Billie Eilish a continuat să facă istorie ca cel mai tânăr artist care a primit nominalizări și a câștigat la toate categoriile majore, la premiile GRAMMY®. Billie Eilish este, de asemenea, cel mai tânăr artist care a scris și a înregistrat o piesă oficială James Bond – „No Time To Die.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.