Andreea Petkovic prea puternică pentru Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian a ratat ocazia de a accede în al treilea sfert de finală al sezonului, după ce s-a mai calificat în aceeași fază la Sankt Petersburg și Palermo. Turneul de la Cluj dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari, rămâne deocamdată singurul de nivel WTA din România.

Sportiva din Bucureşti locul 149 WTA, a fost eliminată de Andrea Petkovic locul 91 WTA, a 2-a favotită a turneului de la Cluj. Nemţoaica s-a calificat în sferturile turneului din Ardeal, după o victorie în două seturi cu 6-3, 6-4.

Ziua de miercuri nu a fos nici pentru Ana Bogdan una fericită.
Jucătoarea din Sinaia locul 102 WTA, a pierdut surprinzător în faţa sârboaicei Aleksandra Krunic locul 268 WTA, în două seturi cu un dublu 6-3.

Jaqueline Cristian și Ana Bogdan se consolează cu câte 3.675 de dolari și 30 de puncte WTA după ce au părăsit competiția de la Cluj.
Jucătoarele calificate în sferturi vor primi 5.550 de dolari și 60 de puncte în clasament.

Spectatorii de la Cluj, mai speră că cel puțin o româncă va urca în sferturile competiției. Mihaela Buzărnescu va evolua joi împotriva spaniolaoaicei Lara Arruabarrena, iar Irina Bara cealaltă sportivă din România rămasă în cursa pentru sferturi, se va duela cu Kristina Kucova din Slovacia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.