David Popovici, premiat de ministrul Educației!

Ministrul Educației a dorit să îl premieze pe David Popovici pentru rezultatele obținute la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Este un exemplu de performanță. Îi mulțumesc foarte mult pentru disponibilitatea de a se adresa odată cu începerea anului școlar unor elevi din școli pentru a încuraja susținerea performanței. 

Mi se pare că are un destin excepțional. Este un exemplu de determinare de la David, de ambiție tot de la David, de voință tot de la David, de inițiativă tot de la David și de determinare, dăruire tot de la David.

Este o performanță excepțională. Din partea Ministerului Educației aș vrea să îi ofer această simbolică recunoaștere, o plachetă pe care am marcat determinare, ambiție, voință, dăruire

Aș vrea să vă spun că este un bun exemplu pentru o inițiativă de modificare a cadrului legal în așa fel încât elevii cu performanțe deosebite să poată fi recunoscuți și recompensați de către Ministerul Educației. Jocurile Olimpice nu sunt incluse în calendarul competițiilor recunoscute pentru moment de Ministerul Educației.

Aceste hibe legislative vor trebui să fie compensate. E un bun prilej pentru a anunța inițiativa Ministerului Educației pentru compensarea acestor goluri în vederea susținerii performanței, recunoașterii sportului românesc.”, a declarat Sorin Cîmpeanu

„Aș vrea să profit de imiaginea și de valul pe care l-am creat și să inspir cât mai mulți copii să se apuce de sport, aș vrea să inspir cât mai mulți părinți să își ducă copiii să facă sport. Cum a spus și domnul ministru, se mai întâmpină probleme și cred că cu această schimbare de ordin sau inițiativă vom reuși să ajutăm mai mulți copii să continue să facă sport și să îi putem recompensa pentru că merită.

Eu mai am doi ani și termin liceul, dar copiii mici și cei care urmează să intre în sistemul școlar au nevoie de acest ajutor.”, a spus David Popovici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.