Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Un nou weekend, alte premiere în cinematografe, dintre care două sunt producții românești.

”Întregalde”, în regia lui Radu Muntean, îi aduce pe marele ecran pe Maria Popistașu, Ilona Brezoianu si Alex Bogdan. Este o dramă care spune povestea a trei prieteni aflați într-o excursie umanitară de sfârșit de an.

Călătorind într-un jeep pe drumurile de munte neasfaltate ale satului Întregalde, întâlnesc un bătrân singur pe care încearcă să-l ajute să ajungă la gaterul unde pretinde că lucrează.

Când mașina lor rămâne blocată într-un șanț în pădure, gaterul se dovedește a fi abandonat și sunt nevoiți să petreacă noaptea împreună cu bătrânul senil, ideile lor despre empatie și generozitate încep să se clatine.

A doua premieră românească este ”Neidentificat”, o producție 2020, în regia lui Bogdan George Apetri.

Din distribuție fac parte actorii Dragoș Dumitru, Bogdan Farcaș, Vasile Muraru si Ana Popescu.

În timp ce traversează o perioadă dificilă în viața personală, polițistul Florin Iespas – interpretat de Bogdan Farcaș – devine obsedat de un posibil caz de incendiere, rămas nerezolvat, în urma căruia au rezultat două victime.

Convins că Bănel, un tânăr de etnie rromă, este implicat în tragedie, încearcă să construiască un caz împotriva lui, jucându-se, deloc discret, cu limita dintre etica profesională și abuzul de putere.

Lucrurile însă o turnură neașteptată, atunci când mai multe detalii din viața lui Florin ies la iveală.

Si iată că a sosit momentul și pentru una dintre cele mai așteptate premiere ale anului – ”The Suicide Squad” (2021).

Un film în Regia lui James Gunn, cu Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba, Alice Braga, Pete Davidson, Jai Courtney, John Cena, Joel Kinnaman, Sylvester Stallone, Viola Davis și Peter Capaldi.

Filmul de aventură-acțiune cu super-eroi are o colecție a celor mai degenerați delincvenți din universul DC.

Produs de DC Films, Atlas Entertainment și The Safran Company, și distribuit de Warner Bros Pictures, este o continuare independentă a Suicide Squad (2016) și al zecelea film din DC Extended Universe.

Suicide Squad a fost lansat în Regatul Unit la 30 iulie, iar în Statele Unite pe 5 august, în timp ce se difuzează pe HBO Max timp de o lună.

Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat direcția lui Gunn, stilul vizual și umorul ireverențial. Se preconizează că Suicide Squad va ajunge la 60 de milioane de dolari în timpul weekendului de deschidere din America de Nord.

”Cei mai buni ani” este o comedie dramă, din 2020, regizată de Gabriele Muccino.

Filmul spune povestea a patru prieteni, interpretați de Pierfrancesco Favino, Micaela Ramazzotti, Kim Rossi Stuart și Claudio Santamaria, din 1982 până astăzi. Dar timpul trece, iar viaţa îi desparte pe măsură ce fiecare îşi urmează propriul drum. De-a lungul anilor, cei patru prieteni se vor regăsi şi se vor pierde în repetate rânduri, fiecare confruntându-se cu propriile speranţe, deziluzii, succese şi eşecuri, dar mai ales cu trecerea timpului.

Filmul a fost lansat în cinematografele italiene pe 13 februarie 2020. În weekendul de debut, a încasat puțin sub trei milioane de euro, plasându-se în topul box-office-ului italian.

Acestea sunt premierele weekendului în cinematografe. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat ai www.bucurestifm.ro – 98,3.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.