În Sectorul 4, folosiți parcările publice, pentru a evita sancțiunile!

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Peste 900 de conducători auto au fost sancționați, în ultima lună, cu peste 500 de lei fiecare și le-au fost ridicate mașinile pentru că au parcat neregulamentar, pe raza Sectorului 4.

Măsura ridicării mașinilor va fi dublată de aceea a blocării roților pentru mașinile parcate neregulamentar, care blochează intersecții, căi de acces, treceri de pietoni, stații STB, intrări în școli sau unități sanitare, care pun în pericol traficul rutier sau pietonal.

Aceste măsuri sunt solicitate de către cetățeni și au și rolul de a-i educa pe șoferi în sensul de a parca în așa fel încât să respecte prevederile legale, fără a obstrucționa traficul, mijloacele de transport în comun sau deplasarea pietonilor, explică șeful Direcției de Mobilitate Urbană a Primăriei Sectorului 4, Iulian Mihai Anghel.

Asta în condițiile în care Sectorul 4 dispune, deja, de o adevărată rețea de parcări publice.
Acestea sunt amenajate în zonele aglomerate, sunt moderne și monitorizate video, pentru un plus de siguranță, iar tarifele sunt mai mult decât suportabile, a declarat pentru București FM directorul general al Direcției de Mobilitate Urbană a Primăriei Sectorului 4, Iulian Mihai Anghel.

Spre exemplu, în parcările de la Nițu Vasile sau Pridvorului, tariful este de numai 1 leu pentru două ore. La Piața Sudului și Complex Comercial Piața Sudului, va trebui să plătiți numai 2 lei pe oră. Dacă vă aflați în zona Orășelul Copiilor, luați în calcul și parcarea de 236 de locuri de lângă Spitalul de Stomatologie de pe Șoseaua Olteniței. Aici nu trebuie să plătiți nimic!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.