Percheziţii la persoane bănuite de spălare de bani

Poliţiştii Capitalei au pus în aplicare nouă mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţul Teleorman, precum şi patru mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de spălarea banilor, prejudiciul creat fiind estimat la 5.000.000 de lei.

,,Au fost depistate şi conduse la sediul subunităţii pentru audieri mai multe persoane bănuite a fi implicate în comiterea infracţiunii. Totodată, au fost identificate şi ridicate 98.800 kg feroaliaje”, informează printr-un comunicat Direcţia Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti .

Potrivit sursei citate, a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile, precum şi asupra tuturor conturilor bancare aparţinând bănuiţilor.
Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 3 sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de banilor.

Acţiunea a mai beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, al inspectorilor din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală precum şi al poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.