Ceremonie militară și religioasă de Ziua Medicinei Militare!

În data de 20.08.2021, Minsterul Afacerilor Interne – Direcția Medicală București, organizează o ceremonie militară și religioasă de depuneri coroane și flori, cu prilejul sărbătoririi „Zilei Medicinei Militare”, la Monumentul Eroilor Sanitari din Piața Operei și Monumentul Generalului dr. Carol Davila situat la intersecția str. Ana Davila cu str. Nicolae Paulescu, după următorul program:

1. între orele 08:30-11:00, la Monumentul Eroilor Sanitari, situat la intersecția bd. Eroilor Sanitari – Splaiul Independenței.

Pe durata evenimentului se va restricționa banda I de circulație și pista de biciclete, pe Splaiul Independenței, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul PMB și al Brigăzii Rutiere.

2. între orele 11:00-12:00, depunere de coroane la Monumentul General dr. Carol Davila, situat la intersecția str. Ana Davila – str. Nicolae Paulescu.

Organizatorul estimează că la activitatea comemorativă vor participa 100 de persoane.

Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza, să circule cu prudenţă, şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.