Începe Târgul de Carte Gaudeamus Radio România la Brașov!

Caravana Gaudeamus Radio România 2021 continuă cu o nouă ediţie organizată în Piaţa Sfatului din Braşov, în perioada 25 – 29 august. Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus şi Radio România Braşov FM, în colaborare cu Primăria Municipiului Braşov.

Târgul va fi deschis zilnic în intervalele orare 9:00-14:00 şi 16:00-21:00, iar accesul publicului va fi permis în funcţie de destinaţia spaţiilor care vor găzdui standurile şi evenimentele culturale organizate cu prilejul acestei ediţii.

În spaţiile dedicate prezentării şi vânzării de carte vor fi aplicate atât de către organizator şi participanţi, cât şi de către vizitatori, normele de prevenţie specifice activităţilor de natură comercială.

Accesul în pavilionul dedicat exclusiv evenimentelor editoriale se va realiza conform Ordinului comun al Ministerului Culturii şi al Ministerului Sănătăţii (nr. 3.107/851/2021, cu modificări şi reactualizări ulterioare).

Iubitorii de carte, care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani, sunt exceptaţi de la aceste norme, dar, pentru siguranţa tuturor celor implicaţi, în spaţiul alocat târgului este necesară respectarea regulilor de prevenţie individuală, cum ar fi portul măştii de protecţie – cu excepţia copiiilor cu vârste sub 5 ani – şi dezinfectarea mâinilor la intrare.

În situaţia în care normele de desfăşurare aplicabile activităţilor comerciale şi evenimentelor culturale se vor modifica, înainte de debutul sau pe parcursul evenimentului, cu efecte asupra modului în care acestea vor decurge, regulile de prevenţie vor fi adaptate noilor condiţii.

Ca şi la ediţia precedentă a evenimentului, organizată în cursul lunii iulie la Oradea, pentru a oferi celor interesaţi de ofertele editoriale ale celor aproape 30 de participanţi, posibilitatea de a răsfoi, fie şi virtual, volumele prezentate la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic va fi dublat de o ediţie online, găzduită de website-ul www.gaudeamus.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.