România ajunge între primele 4 echipe de la European Nations Cup la Counter-Strike: Global Offensive!

România joacă astăzi în semifinalele European Nations Cup, una dintre cele mai importante competiții europene între țări la Counter-Strike: Global Offensive, cu mari șanse de a accede în marea finală care se va desfășura tot în seara aceasta.

Echipa noastră de CS:GO va întâlni în semifinală pe reprezentativa Portugaliei.
Câștigătoarea acestei partide va întâlni în finală, astăzi de la orele 21:00, pe învingătoarea celeilalte semifinale în care se vor întâlni Croația și Macedonia de Nord, surpriza competiției.

European Nations Cup, competiție organizată pentru prima dată în istorie în România, a adunat la start nu mai puțin de 12 țări europene: Portugalia, România, Macedonia de Nord, Austria, Muntenegru, Azerbaidjan, Croația, Slovacia, Serbia, Ucraina, Ungaria și Turcia.

„Este o onoare pentru noi să organizăm în România această importantă competiție a Federației Internaționale de Esports. Parcursul echipei României în cadrul European Nations Cup confirmă valoarea esports-ului românesc”, spune Mihai Cotos, Vicepreședinte la ROESF, organizatorul competiției.

În grupe, România a reușit să surclaseze favoritele turneului – echipele naționale de Counter-Strike ale Ucrainei și Slovaciei. De altfel, până acum unul dintre cei mai buni jucători ai competiției este chiar Cătălin-Ionuț „BTN” Stănescu, căpitanul echipei României.

Cele patru echipe rămase în cursă, România, Portugalia, Croația și Macedonia de Nord se vor lupta astăzi într-un format BO3 (prima echipă cu 2 victorii din maxim 3 meciuri jucate câștigă) pentru titlu de Campioană Europeană.

Finalele European Nations Cup pot fi urmărite astăzi, 25 august, de la ora 21:00, pe Digital Crusade, Romanian Esports League și Superbet Romania.

„Decizia IESF vine în urma mult-așteptatului anunț făcut luna trecută la Esports Summit Bucharest 2021 de către Mara Mareș, Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului vizând omologarea, până la finalul anului, a sporturilor electronice în România”, spune Tudor Dăescu, cofondator ROESF și președinte al Gaming Week.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.