Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Patru premiere vin în cinematografe în acest weekend.

Michael Keaton și Samuel L. Jackson își unesc forțele în ”The Protégé – Codul asasinului”.

Salvată în copilărie de legendarul asasin Moody (Samuel L. Jackson) și antrenată pentru a continua afacerile familiei, Anna (Maggie Q) devine cea mai de succes asasină.

Dar când Moody, cel care a învătat-o tot ce știe pentru a-și purta de grijă, este ucis, ea jură să se răzbune. Filmul de acțiune este regizat de Martin Campbell.

”Candyman”, o producție 2021, în regia lui Nia DaCosta este o „continuare spirituală” a filmului de groază „Candyman” (1992), a cărui acțiune revine în cartierul Cabrini Green din Chicago, locul unde a început legenda.

Locuitorii cartierului Cabrini Green au fost terorizați de o poveste din comunitate despre un ucigaș, invocat de cei care îndrăznesc să îi repete numele de cinci ori într-o oglindă.

În zilele noastre, un artist vizual pe nume Anthony McCoy și iubita lui, Brianna Cartwright, s-au mutat într-un apartament luxos din cartierul Cabrini.

Anthony, care vrea cu orice preț să-și păstreze statutul în lumea artei din Chicago, începe să exploreze prin picturi, detalii macabre bazate pe adevărata poveste a lui Candyman. Astfel, dezlănțuie valul terifiant de violențe care îl vor pune față în față cu propriul destin.

Candyman îi aduce pe marele ecran pe actorii Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Kyle Kaminsky si Vanessa Williams.

O altă ligă” este o comedie în regia lui Viktor Oszkar Nagy.

În cinematografe vine și documentarul The Royal Train – Trenul regal – o producție 2019.

În documentar apar Principesa Margareta a României, Prințul Charles, Radu Duda și Adrian Buga.

Majestatea Sa Margareta este “Custodele Coroanei” unei monarhii apuse. Majestatea Sa face lobby pentru recunoașterea prin Constituția României a anteriorului statut regal al membrilor familiei sale.

Piesa de rezistență este “Trenul regal”, o călătorie anuală ce se desfășoară pe trasee care ating regiuni îndepărtate ale României, și care îi permite Majestății Sale Margareta și soțului său, ASR Principele Radu, să intre în contact cu români iubitori ai monarhiei.

Acestea sunt premierele weekendului în cinematografe. Vizionare plăcută! Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat ai www.bucurestifm.ro – 98,3.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.