Vacanţe la preţ redus – începe programul „Litoralul pentru toţi”

Este incă vremea vacanţelor, iar cei care n-au reusit să-si programeze concediul la mare se pot bucura de oferte speciale!

Românii îşi pot cumpăra vacanţe la preţuri reduse prin programul „Litoralul pentru toţi”, care se derulează în perioada 1 – 30 septembrie, au anunţat reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pachetele turistice pe litoralul românesc vor fi mai ieftine cu până la 70%, în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon.

În program s-au înscris 42 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 3.400 de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor, cât şi direct de hoteluri.

Cel mai ieftin pachet prin Programul „Litoralul pentru Toţi”, fără mic dejun, poate fi achiziţionat la un hotel de două stele din staţiunea Saturn şi costă, pentru două persoane, 72 lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim cinci nopţi. În acest program s-au înscris hoteluri de la 2 până la 4 stele, tarifele propuse de hotelieri fiind pentru toate categoriile de turişti.

„Litoralul pentru Toţi” este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.