„Mia își ratează răzbunarea” intră pe 10 septembrie în cinematografe

Domestic Film și Tangaj Production anunță lansarea filmului „Mia își ratează răzbunarea” în cinematografele din România pe 10 septembrie.
„Mia își ratează răzbunarea” este al doilea lungmetraj de Bogdan Theodor Olteanu, după pelicula „Conversații cu o fată foarte înaltă” (2018).

Filmul va fi proiectat în avanpremieră pe 6 septembrie 2021, ora 20:30, la Cinema Elvire Popesco din București, unde va fi urmat de o sesiune Q&A cu echipa. Biletele pot fi achiziționate de pe EVENTBOOK.

Protagonista filmului, Mia, este o tânără actriță, hotărâtă să se răzbune pe fostul iubit. În zilele care urmează despărțirii lor violente, ea încearcă să se filmeze cu un alt bărbat. Ar fi – crede ea – răspunsul perfect pentru gelozia lui obsesivă.

Din distribuție fac parte actorii Ioana Bugarin, Maria Popistașu, Ana-Maria Guran, Carol Ionescu, Adrian Nicolae, Alexandru Ion, Mădălina Stoica, Ecaterina Lupu, Ștefania Cîrcu, Silvana Mihai.
Scenariul și regia filmului aparțin lui Bogdan Theodor Olteanu, imaginea este semnată de Ana Drăghici, montajul de Tudor D. Popescu, scenografia de Alexandra Panaite, costumele de Gabriela Pițurlea, muzica de Alex Bălă, iar sunetul de Dragoș Cătărău și Răzvan Ionescu. Producătorii filmului sunt Anamaria Antoci și Anda Ionescu.

„Mia își ratează răzbunarea” este o producţie Tangaj Production, în co-producţie cu SUB25 și Papillon Film, realizată cu sprijinul MMS Communication România și Compania Municipală de Afișaj București și este distribuit de Domestic Film.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.