O nouă ediţie Piaţa Ţărănească si Meşter(Eşti)!

Arhivă

In perioada 3 – 5 septembrie, va avea loc în curtea interioaă a Muzeului National al Tăranului Român, o nouă editie a Târgului Piața Țărănească și Meșter(Ești)!, organizat de Asociația Urban Events.

Zeci de producători, meșteri populari, artizani și colecționari din toate zonele țării aduc cu ei toate cele bune ale toamnei, comori din lăzile de zestre și obiecte lucrate manual.

Aşa cum cere tradiţia la “Piaţa Tărănească”, toate se iau pe degustate. Veți putea târgui fructe și legume de sezon, conserve de toamnă, miere și produse apicole, pălincă și țuică, sirop de cătină și limonadă, must proaspăt de la mustăria tradițională, brânzeturi, prajituri de casă și fel de fel de preparate gustoase, pregătite la fața locului.

Nu lipsesc colecționarii de antichități care vă vor purta cu poveștile și obicetele lor în timpuri de demult.  Aduc cu ei obiecte din casele țărănești și de oraș:  mobilier vechi, obiecte din gospodaria ţărănească, țesături, costume vechi, carte veche, porţelan, artă sacră, lăzi de zestre, cufere, instrumente muzicale, alămuri, tablouri și multe altele.

Meșteșugari şi tineri artişti din toată ţara vor fi prezenţi cu: icoane, ceramică, păpuşi, vitralii,  lenm, cojoace şi papuci, bijuterie tradiţională şi hand made, săpunuri de casă, ii şi straie ţărăneşti, feţe de masă, ştergare şi fel de fel de ţesături, sticlă, artă sacră,  decorațiuni din piele, stică și metal, marochinărie, daruri numai potrivite pentru cei dragi.

Intrarea este liberă iar programul este 10.00 – 19.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.