Stagiunea Muzicală Estivală 2021 – Alex & Fat Penguins și The Monojacks susțin concerte în weekend

Cel de al 7-lea weekend al Stagiunii Muzicale Estivale 2021 aduce publicului 2 concerte „fresh” ale unor trupe relativ recent intrate pe piata muzicală românească.

Astfel „Noua Casa” oferită de cadrul Foisorului de piatră, aflat la capatului Aleii Principale a Parcului Al.I.Cuza îi va găzdui în seara de sâmbătă, 4 septembrie, pe ALEX & FAT PENGUINS iar duminică, 5 septembrie, pe THE MONOJACKS.

In lipsa concertelor, ALEX & FAT PENGUINS nu s-au mai topit de la aplauze ci de dor asa ca abia asteapta revederea cu publicul pentru a face atmosferă si cânta împreună “Ursul”, “Just a fool”, “Urlă Pământul”,“Wake up, world!” si alte piese (care atesta implicarea lor in cauze sociale sau ecologiste) intr-o singură voce.

Cât despre artistii de la THE MONOJACKS, acestia sunt convinsi la rândul lor că fanii abia asteaptă reîntalnirea pentru a fredona împreuna piesele de pe cel de al 3-lea album „Gloria”.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, în condiții de pandemie. Accesul se face cu respectarea măsurilor în vigoare, de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, începând cu ora 19.30 și este condiționat de efectuarea triajului epidemiologic, dar și de prezentarea unuia dintre urmatoarele documente:

  • dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, care să releve că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
  • rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
  • dovada că persoanele care doresc să participe la eveniment se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.